ROEP WERELDLEIDERS OP TE INVESTEREN IN LEVENSREDDENDE VACCINS

Om toekomstige pandemieën te voorkomen is het van cruciaal belang dat we de toegang tot levensreddende vaccins vergroten, investeren in gezondheidssystemen en mensen beschermen, waar ze zich ook bevinden.

We moeten nu strijden tegen voorkombare ziekten.

Teken onze petitie en laat premier Rutte weten dat een wereldwijde pandemie een wereldwijde respons vereist.


Beste premier Rutte,

De wereld smeekt om een responsplan voor de pandemie, om:

 • kwetsbare mensen te beschermen, mensen met essentieel werk te ondersteunen en een vaccin te maken dat voor iedereen toegankelijk is
 • de mensen te ondersteunen die financieel het hardst worden geraakt
 • gezondheidssystemen te verstevigen, zodat we voorbereid zijn als dit opnieuw gebeurt
  Niet ? Klik hier.
  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.
  Wil jij op de hoogte blijven over hoe je extreme armoede kunt helpen bestrijden?
  Schrijf je nu in om de e-mails van ONE te blijven ontvangen. Zo kun je blijven meedoen samen met miljoenen mensen ter wereld die actie ondernemen om extreme armoede en voorkombare ziektes uit de wereld te helpen. Wij vragen jou uitsluitend om je stem, nooit om geld. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.
  Weet je het zeker? Als je 'ja' selecteert, kunnen we je laten weten hoe je een verschil maakt. Je kunt je uitschrijven wanneer je maar wilt.

  Door te tekenen aanvaard je ONE’s privacy beleid, inclusief de informatieoverdracht van jouw gegevens naar de ONE.org servers in de Verenigde Staten.

  Je accepteert het om af en toe updates van ONE’s campagnes te ontvangen. Je kan je op elk moment uitschrijven.